Svaki dan probudite se s ovim mislima

Svaki dan probudite se s mišlju kako će vam se dogoditi nešto lijepo

Svaki dan probudite se s mišlju kako će vam se dogoditi nešto lijepo i svoje misli usmjerit ćete u pozitivnom pravcu. Kada vaš dan bude oblikovan lijepim mislima ništa negativno neće vam moći pokvarati taj dan jer imate pozitivno zaleđe.

Svaki dan probudite se s mišlju kako zaslužujete nešto lijepo

Tada se nećete zadovoljavati nekim minimumom, već ćete težiti izvrsnosti života, težit ćete onom lijepom koje jedino ima moć da vam ispuni vaše srce. Nemojte potcjenjivati sebe kako nešto ne zaslužujete jer to je polagani put prema dnu.

Slikovni rezultat za pozitivne misli za ljepši danSvaki dan probudite se s mišlju kako ćete razveseliti nekoga

Učiniti sitnicu za drugoga nije sitnica, to je velika stvar. Ne birajte kome ćete učiniti dobro, činite dobro. Sreća koju dajete drugima vraća se vama. Ne mora to biti istoga trenutka, ali u životu sve što učinite prije ili kasnije vraća se vama samima.

Svaki dan probudite se s mišlju da ćete dati najbolje od sebe

Svako od nas ima svoju misiju, svoj životni zadatak. Ne odgađajte ono što trebate i želite napraviti jer vam se ne da, niste spremni ili mislite da će budućnost biti bolja za to. Dajte danas najbolje od sebe jer se ovaj dan nikada neće ponoviti.

Svaki dan probudite se s mišlju kako ste ovaj dan dobili na dar

Mnogi nisu doživjeli ovaj dan, vi jeste. Zato svakoga dana zahvalite za vrijeme koje ste dobili i iskoristite prilike koje vam se toga dana pružaju. Svaka iskorištena prilika nije ništa drugo nego dobro proživljen život za kojega se u budućnosti nećete kajati.

savjetnikuspjeha

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *