Sofitel Resort okuplja tim u BiH: Raspisan konkurs za 55 radnih mjesta

Izgradnja hotela MGallery by Sofitel Forest Resort & Spa u Tarčinu kod Sarajeva, jednog od brendova najveće evropske hotelske grupacije Accor Hotels, ide planiranom dinamikom, što je pokazatelj da će investicija od 18 miliona KM biti realizirana u predviđenom roku.

Orbis Hotel Group, koji upravlja sa Accor brendovima u istočnoj Evropi, sa partnerom TIDC Sarajevo, najavljuje otvaranje hotela na ljeto 2017. godine.

Ova hotelska grupacija zastupljena je širom Evrope sa više od 4.000 hotela i više od 20 hotelskih brendova svih kategorija, a njihov dolazak na bh. tržište šalje pozitivan signal  drugim potencijalnim investitorima, razvija lokalnu ekonomiju, doprinosi razvoju turizma i zapošljavanju, te podiže standard kvalitete u hotelijerskoj industriji na evropsku razinu.

Iz TIDC-a objavljuju da je otvoren poziv za okupljanje budućeg tima, te je raspisan konkurs za 55 radnih pozicija svih nivoa.

MGallery by Sofitel je brend koji reprezentuje vrhunsku klasu u hotelskoj industriji, tako da će bazu ovog tima činiti samo najbolji, motivirani profesionalci iz hotelijerstva, kojima se pruža prilika da se edukuju, razvijaju i rade prema najmodernijim internacionalnim standardima grupacije.

Konkursi se mogu naći na www.tarcinforestresort.ba/careers

zavnews/akta

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *