SNIK “ATOM” Zavidovići, obilježio 35 godina postojanja i djelovanja

Nedavno se, tačnije 25.12.2016. godine, navršilo tačno 35 godina od osnivanja kluba “SNIK Atom” Zavidovići, koji je osnovan i počeo sa aktivnostima, 25.12.1981. godine, i od tog datuma uspješno egzistira i provodi svoje aktivnosti na području naše Općine ali i mnogo šire.

Teško je pobrojati, pa i nemoguće je, sve njihove aktivnosti predstaviti i 35 godina smjestiti u jednu informaciju ovakvog tipa, ovog puta to nam nije cilj, ali jubilej od 35 godina postojanja i uspješnog djelovanja je dovoljan razlog da Vas ovim putem informiramo o tom značajnom jubileju, i na taj način pokušamo ukazati na činjenicu da je itekako moguće dugo i uspješno trajati, ako se u startu stvari, ideje, ambicije, planovi, aktivnosti, želje, mogućnosti i iskrene namjere i ciljevi, postave na zdrave temelje.

Sportski i naučno-istraživački klub Atom, najbolji je primjer za to, i s toga im od srca čestitamo ovaj značajan i veliki jubilej, i želimo im još mnogo godina uspješnog rada i djelovanja, prije svega sa mladim naraštajima, jer mladi i jesu u fokusu svih njihovih aktivnosti, a nekom drugom prilikom ćemo predstaviti neke od njihovih aktivnosti, kao i programske ciljeve i zadatke.

Do tada svi Vi koji želite o njima znati više, možete posjetiti njihovu fb stranicu “SNIK Atom” ili fb grupu “SNIK Atom grupa”. A u galeriji ispod možete pogledati samo jedan mali djelić onoga što oni rade punih 35 godina.

zavnews.net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *