JU Centar za kulturu: Manifestacija “Ljeto u gradu” 2017, budite sponzori

 

Nekoliko posljednjih godina organizacija kulturno-zabavne manifestacije „Ljeto u gradu“, povjerena je JU Centar za kulturu Zavidovići, pa će tako i ove godine Centar za kulturu organizirati ovu manifestaciju, 16. po redu, a koja će se održati od 27. jula do 2. avgusta.

Kako su nam kazali iz Centra za kulturu, potrudili su se da sedmodnevna manifestacija bude ispunjena različitim sadržajima, u kojima će svako naći nešto za svoju dušu, pa će tako i ove godine „Ljeto u gradu“ sadržavati muzičke i folklorne sadržaje, dječije sadržaje sa igraonicama, te brojne druge, a kako kažu pripremaju i niz iznenađenja sa specijalnim gostima iz svijeta bh estrade.

Iz Centra za kulturu obavještavaju građane i vlasnike firmi sa područja naše Općine, da mogu biti sponzori manifestacije „Ljeto u gradu“, uplatom iznosa od 100 KM, čime ostvaruju slijedeće benefite:

  • Pominjanje imena Vaše firme u govornom dijelu svih 7 večeri manifestacije,
  • Pominjanje imena Vaše firme kroz razne bh portale i
  • Postavljanje banera Vaše firme na centralnoj bini svih 7 večeri (organizator manifestacije obezbjeđuje izradu banera).

Uplate se mogu vršiti u Centru za kulturu od 8 do 15 sati, kao i na brojeve bankovnih računa u UNION BANCI na broj 1028410000006441,  te u ASA BANCI na broj 1340300000013981, sa svrhom sponzorstva manifestacije „Ljeto u gradu“.

Uplate je potrebno izvršiti najkasnije do 20. jula, kako bi se na vrijeme mogli izraditi baneri za reklamiranje Vaših firmi u toku manifestacije, a sve dodatne informacije o samoj manifestaciji i sponzorstvu možete dobiti na brojeve telefona 032 879 096, i 061 383 765.

 

zavnews

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *