Održana manifestacija NAJ TALENTI Druge osnovne škole Zavidovići

Večeras je u Centru za kulturu održana tradicionalna četvrta po redu manifestacija „NAJ TALENTI“, u organizaciji Druge osnovne škole Zavidovići.

Velika sala bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a publika je imala priliku gledati i slušati učenike Druge osnovne škole, koji su se na jedan simpatičan dječji način predstavili svojim izvedbama, i u različitim segmentima pokazali svoje zavidne talente.

Ova manifestacija je takmičarskog karaktera, a prema odluci stručnog žirija ove godine treće mjesto osvojila je Anastasija Živković, drugo mjesto pripalo je Heleni Ilić, a ovogodišnja pobjednica manifestacije NAJ TALENTI je Ehlimana Alihodžić, učenica devetog razreda, koja je večeras izvela pjesmu Sanje Vučić, pod nazivom „Iza osmijeha“, a nakon prebrojanih glasova nagradu publike osvojila je Mala ritmička sekcija I-3.

Ova manifestacija je značajna i po tome što je organizira Vijeće učenika Druge osnovne škole, pa njima i svim učesnicima čestitamo, a posebne čestitke upućujemo ovogodišnjim pobjednicima.

zavnews

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *