Vita – Life d.o.o.- Bh. brend za sve generacije

VITA-LIFE d.o.o. osnovan je 2006.g. zajedničkim ulaganjem partnera iz SAD i BiH. Smješteni smo u Slobodnoj zoni „Visoko“, 25 km sjeverozapadno od Sarajeva, glavnog grada Bosne i Hercegovine sa izvanrednim lokacijskim i infrastrukturnim pogodnostima. Osnovne poslovne aktivnosti su: proizvodnja instant napitaka (vitaminski, čokoladni, kakao, čajevi…), komprimata, prerada kafe, čajeva, konditorskih proizvoda, trgovina na veliko i usluge skladištenja, te zastupanja i distribucije.

Vlasnici VITA-LIFE d.o.o. posjeduju višegodišnje bogato iskustvo i know-how u oblasti prehrambene industrije, kao i međunarodno iskustvo u generalnom biznisu, spremni su za nove zajedničke projekte i poslovne izazove na globalnom nivou.

Kompanija posjeduje 6000 m2 rapoloživog prostora od čega je 4000 m2 spremno za nove projekte.

Vitella je vitaminska instant mješavina u granulama namijenjena za pripremu napitaka koji spadaju u kategoriju dodataka prehrani. Svojstvo Vitelle je da nadopunjuje prijeko potrebne vitamine koje svakodnevnom prehranom ne unosimo u organizam u dovoljnoj količini. Djeluje i na jačanje imuniteta te vraća energiju pa se preporučuje kod pojačane fizičke i psihičke aktivnosti. Sadrži 10 vitamina (B kompleks, C i E) neophodnih za uravnoteženo funkcioniranje organizma. Jedan od značajnih sadržanih vitamina je biotin koji je neophodan za iskorištavanje drugih vitamina B kompleksa.

Kafa je jedini cijenjeni napitak tradicionalnog i savremenog života, te postaje predmetom potpune pažnje. Kafa kao sastavni dio života i običaja istovremeno je korisna za naše zdravlje. Uzimanje kafe, prije određenih aktivnosti posebno fizičkih akumulira se energija u organizmu, poboljšava se rad nervnog sistema i postiže koncentracija.

Kakao express je kakao instant mješavina namijenjena za pripremu kakao napitka. Sadrži 10 vitamina (B kompleks, C i E) i mineral kalcij koji su neophodni za uravnoteženo funkcioniranje organizma. Osim što je dobra poslastica Kakao express je dobar i za zdravlje jer kakao prah sadrži veliki broj antioksidansa, snižava nivo hormona stresa i popravlja raspoloženje.

Vitačaj biljni i voćni čajevi osim što su dobri za okupljanje i druženje imaju i svoja ljekovita svojstva. Sadrže vitamine, minerale i antioksidanse koji ojačavaju imunološki sistem i podižu nivo energije u organizmu. S jedne strane Vitačaj biljni čajevi daju umirujući efekat i sprječavaju pritisak koji uzrokuje stres, dok Vitačaj voćni čajevi sa svojim neodoljivim sastojcima daju bogatstvo voćnog mirisa.

Šećer u pakovanju od 5g u kesicama je bijeli kristal šećer namijenjen prvenstveno za ugostiteljstvo, a ima praktičnu primjenu i u domaćinstvu. Prisutan je sa vlastitim brandom Saraj Bosna i Vitalife uz mogućnost štampanja i vašeg znaka.
zavnews/KKD

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *