U Razvojnoj agenciji upriličeno druženje i sastanak sa ženama koje se bave kućnim radinostima

Nakon poziva Razvojne agencije Zavidovići, ženama i svima onima koji se bave nekim kućnim radinostima i hobijima, o čemu smo ranije pisali, danas su se u prostorijama Razvojne agencije okupile žene i predstavile svoje aktivnosti i proizvode koje izrađuju, i tako doprinose kućnom budžetu, ali i svoju svakodnevnicu čine ljepšom i svrsishodnijom.

Poziv je upućen sa namjerom da im se pruži sva neophodna pomoć i daju adekvatni savjeti kako da svoje radinosti i aktivnosti pospješe i kako da to što s ljubavlju rade, lakše plasiraju ljudima, te na taj način ostvare mnogo veću korist od svojih hobija, a sve iz vlastitog doma.

“Danas smo imali čast i zadovoljstvo da u svojim prostorijama ugostimo izuzetno vrijedne žene sa područja Općine Zavidovići koje se bave kućnim radinostima. Uvjerili smo se u kvalitet njihovih radova, ali i vidjeli koliku ljubav te žene imaju prema svojim zanatima. To je zaista nešto neprocjenjivo, a Razvojna agencija Zavidovići namjerava da im pruži podršku pokretanjem različitih aktivnosti o kojima je i bila riječ na sastanku. Još jednom se zahvaljujemo ovim vrijednim damama što su odvojile svoje vrijeme i pridružile nam se danas u našoj Konferencijskoj sali na sastanku koji je bio zaista ugodan. Razmijenili smo dosta ideja i mišljenja”, kažu iz Razvojne agencije.

Sve čestitke RAZ-i na spremnosti da se pomogne ovoj kategoriji društva, jer to je dobar put da se ovakve aktivnosti predstave i da im se da mnogo veći značaj, a svima onima koji se bave ovim aktivnostima želimo mnogo uspjeha u radu i naravno dobru zaradu.

zavnews

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *