Sanjin Pehlivanović: Četverostruki prvak Evrope u bilijaru

Petnaestogodišnji sarajlija Sanjin Pehlivanović, mladi je sportista koji sa svojih 15 godina već iza sebe ima vrhunske rezultate, a igra bilijar, sport koji u BiH možda nema veliku popularnost kao neki drugi sportovi, ali s obzirom na Sanjinove rezultate, svakako da i u ovom sportu dolazi vrijeme koje ćemo pamtiti.

Naime, Sanjin je višestruki juniorski prvak BIH, četverostruki prvak Evrope, a na nedavno održanom Svjetskom juniorskom prvenstvu u Šangaju, osvojio je treće mjesto, i svakako je jedan od najboljih mladih igrača bilijara danas u svijetu.

Njegovo ime sigurno treba dobro upamtiti, jer Sanjin Pehlivanović je momak koji na najbolji mogući način reprezentira našu državu, a svakako da su njegovom uspjehu osim nesumnjivo velikog talenta, mnogo doprinijeli njegov otac i trener, Senad Pehlivanović, te menadžer Ramiz Turulja.

Sanjin je sa svojih 15 godina odnedavno postao zaštitno lice HIFE petrol, jer veliki prepoznaju velike, zato smo im zahvalni, a Sanjinu želimo mnogo zdravlja, mnogo uspjeha i da pokori svijet u sportu kojim se bavi.

zavnews

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *