Marketing agencija INAF d.o.o. najbolji dokaz da se u BiH može uspjeti

Da se u našoj lijepoj domovini Bosni i Hercegovini itekako može uspjeti, samo možda sa malo više truda nego drugdje, najbolji dokaz je jedna veoma uspješna i respektabilna marketing agencija INAF d.o.o. sa sjedištem u Sarajevu, a čiji je vlasnik, osnivač i direktor, gosp. Fuad Podrug.

INAF okuplja jedan odličan tim vrhunskih stručnjaka i profesionalaca u svom poslu, sa višegodišnjim iskustvom na poslovima informatike, web dizajna, programiranja, grafičkog dizajna, izrade pc i web aplikacija, itd. i za relativno kratko vrijeme ostvarili su veoma uspješnu saradnju sa respektabilnim kompanijama u BiH, ali i sa nekim ino kompanijama, što ovu agenciju čini jednom od najuspješnijih u BiH, kada su ove vrste poslova u pitanju.

Kako su nam kazali u INAF-u, pored gore navedenih poslova, nude još i čitav spektar poslova i usluga, kao što su brending, indoor i outdoor oglašavanje, izrada video 2D/3D animacija, print svih formata i vrsta (offset, digitalna, sito, UV print, CNC, Laser), prodaja i izrada promo materijala i mnogo toga još.

“Mi smo marketing agencija koja kako ste vidjeli nudi širok spektar usluga, a o nama najbolje govore naši projekti i naši zadovoljni klijenti, kojih je hvala Bogu sve više. Mi nastojimo biti drugačiji od standarda kojeg danas imamo u BiH, trudimo se biti bolji, nudimo kreativna rješenja, ne podržavamo improvizacije, a svoje klijente i sebe želimo izdvojiti iz stereotipa koji preovladava na tržištu, nudeći im rješenja koja će ih vjerno predstavljati, donositi profit i davati trajne rezultate. Maksimalno se trudimo da svoje projekte isporučujemo na vrijeme i u tome smo do sad uspijevali. Iza nas je mnogo dobre saradnje, mnogo dobrih projekata i zadovoljnih klijenata, koji se uvijek iznova vrate sa novim zahtjevima i željama, što nas posebno raduje i daje nam snage, morala i elana da se još više trudimo, ali prije svega nam govori da smo na dobrom putu da ostvarimo zacrtane ciljeve i planove”, kaže nam direktor INAF-a, gosp. Fuad Podrug.

Da je sve ovo istina i da bi imali jasniju sliku o INAF-u, navest ćemo samo jedan mali broj klijenata i firmi koje koriste njihove usluge, a među najpoznatijim su ZiraatBank, Sparkasse bank, BH Pošta, USAID, BZK Preporod, Rijaset islamske zajednice, Merkur osiguranje, Motorex, Centrotrans Sarajevo, BH mreža bankomata, Medimpex, Amsal, Venera, Gema i mnogi drugi zadovoljni klijenti marketing agencije INAF, a za one koji žele znati više ili im treba neka usluga ove agencije, preporučujemo da posjetite njihovu web adresu www.inaf.ba ili im se jednostavno obratite mailom na adresu [email protected].

Nakon svega što smo vidjeli, moramo istaći i ponoviti konstataciju sa početka naše priče, da se u BiH itekako može uspjeti, da se ovdje mogu dosanjati svoji snovi, da se može biti veoma uspješan u poslu, samo je potrebno imati ono što se svugdje cijeni i donosi rezultate, a to su prije svega marljiv rad, trud, odgovornost i ozbiljnost, a INAF je najbolji primjer i dokaz ovoj tvrdnji u prilog.

Od srca im čestitamo i želimo im mnogo dobrih klijenata u budućnosti.

zavnews

 

 

 

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *