Kamerni teatar 55: Jedna od najboljih predstava svih vremena dolazi u Zavidoviće

Nakon uspješno organizirane i odigrane predstave “U Zvorniku ja sam ostavio svoje srce”, koja se svrstava u red najboljih predstava odigranih u BiH, u našem gradu će ponovo gostovati Kamerni teatar 55 iz Sarajeva, sa predstavom koja je zasigurno najbolja ikad odigrana u njihovoj izvedbi.

Riječ je o predstavi “Umri muški”, koja je nastala sad već davne 1990. godine i od tada do danas postala je najgledanija predstava u BiH svih vremena. Predstavu je režirao naš svima dobro poznati glumac Admir Glamočak, a pored njega uloge još tumače Tatjana Šojić i Senad Bašić.

Radi se naime o komediji koja govori o muško-ženskim odnosima i relacijama, a s obzirom da predstavu igraju troje ponajboljih bosanskohercegovačkih glumaca, onda zaista nema sumnje da će zavidovićka publika itekako imati šta vidjeti i ovaj puta, i zasigurno se prije svega dobro opustiti i zabaviti.

Slikovni rezultat za umri muski kamerni teatar 55

Predstava će biti odigrana u JU Centar za kulturu Zavidovići, 12.02.2017. godine u 18 sati, a cijena karte je 7 km, dok rezervacije već sada možete izvršiti u prostorijama Centra za kulturu, ili putem telefona 032 879 096.

Imajući na umu da se radi o velikoj predstavi, nema sumnje da će biti premalo mjesta u sali da primi sve zainteresirane, ali one koji na vrijeme obezbijede kartu, zasigurno hoće, zato požurite.

Odgovornima u JU Centar za kulturu čestitamo na uspjehu da u kratkom roku dovedu dvije najbolje predstave u BiH u naš grad, i od srca želimo da predstava doživi najbolju izvedbu do sada.

zavnews

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *