Kupuj 387: Lovite bar kod 387!

Mladi iz BiH razvili aplikaciju za bolju ekonomiju uz zabavu i nagradne igre

Mlada grupa građana iz Zavidovića, Zenice i Banovića, okupljena u Udruženju “Kupuj387”, pokrenula je aplikaciju koja ima za cilj stimulisanje na kupovinu domaćih proizvoda, uz zabavu i nagrade.

Naime, “Kupuj 387” nova je aplikacija i projekt istoimenog Udruženja građana koje djeluje na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, a koje ima za cilj promociju, prodaju i na koncu kupovinu proizvoda, bar koda 387.  Skenirajući, isključivo, bar kod 387 osvajate bodove koji vam na kraju mjeseca mogu donijeti nagradu.

Aplikacija je namijenjena da nagradi najvrijednije kupce vrijednim nagradama. Ujedno, pored nagrađivanja, aplikacija služi za promociju i približavanje 387 proizvoda našim građanima.

Slikovni rezultat za kupujmo domace

“Zato nemojte čekati. Idite u prvu domaću trgovinu, kupite što više domaćih proizvoda, skrenirajte ih, i osvojite jednu od mnogobrojnih nagrada”, poručuju iz tima “Kupuj 387”.

Zapravo, aplikaciju je pokrenula mlada grupa građana koja ima želju da napravi nešto bolje u domovini u kojoj žive. Već tri godine udruženje radi na promociji domaćih proizvoda, ovo je jedan od projekata koje realizuju, a ideja je došla nakon analiziranja tržišta, reakcija kupaca i slično.

Aplikaciju možete preuzeti na Play Store-u a više informacija možete pronaći na web stranici 387kod.com ili Facebook stranici 387kod.

biznisinfo.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *