Sve za dom na jednom mjestu: Bingo u Vogošći otvara 182. poslovnicu

Bingo ne staje, 2016. godinu završava otvaranjem 182. poslovnice u Vogošći (bivši objekat MIMS-a), potvrdila je za poslovni portal Akta.ba Tatjana Paunoski, PR menadžerica kompanije Bingo.

Objekat će biti otvoren 23. decembra i zauzimat će površinu od 12.000 m2 sa dvije etaže. U prizemlju se nalaze hipermarket 3.300 m2,  šest poslovnih prostora predviđenih za izdavanje, zašto je već raspisan oglas o iznajmljivanju, te skladišni prostor.

Na spratu će se nalaziti salon namještaja, bijele tehnike, tekstil i sve za dom, na površini  4.500 m2, te restoran površine 530 m2.

“Hipermarket Bingo će osim veoma bogate ponude prehrane, kozmetike i hemije imati i mesnicu sa raznovrsnom ponudom i odličnim cijenama. Posebna pažnja će biti posvećena gastro odjelu, delikatesi i odjelu svježeg voća i povrća”, kazala je Paunoski.

Dodaje kako će prodajni prostor na spratu ponudit kupcima sve što je potrebno  za opremanje doma: namještaj, tehnika, bijela tehnika, posuđe, alati, autokozmetika, kućni tekstil, tekstil i obuća.

Restoran će imati bogat meni po pristupačnim cijenama, a ugodnom ambijentu restorana doprinosi staklena fasada i kupola, koji mu daju posebnu čar.

Bingo je za rad u novom objektu raspisao konkurs za nove radne pozicije i to konobare, kuhare, skladištare, montere namještaja i trgovce (kasirke/kasiri, prehrana, neprehrana, tekstil, bijela tehnika…).

akta.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *