Žene iz zavidovićkog udruženja “Krivaja-Iskra” znaju iskoristiti slobodno vrijeme

Vrijedne žene iz udruženja Krivaja-Iskra, svoje slobodno vrijeme provode družeći se u svojim prostorijama unutar Društvenog doma u mjesnoj zajednici “Krivaja”, i družeći se rade mnoge pozitivne aktivnosti i projekte, značajne za Mjesnu zajednicu u kojoj žive, ali i za širu društvenu zajednicu, kao i za samu Općinu.

One pokazuju kako se itekako može biti vrijedan član zajednice, te kako svako od nas može shodno svojim mogućnostima i sposobnostima, doprinositi boljitku svoje zajednice u kojoj živi a samim tim i Općine, a na koncu i sebi obezbijediti neku korist, ali prije svega zadovoljstvo u duši i satisfakciju, te ubjeđenje da je rad za zajednicu posebno važan i vrijedan.

Ne želimo ovdje nabrajati sve njihove aktivnosti i projekte, njih je zaista mnogo, ali ćemo spomenuti da između ostalih aktivnosti, one svakog petka poslije džume namaza kuhaju kahve za sve one koji su bili na džuma namazu, pa svakako zaslužuju da ovaj puta prenesemo njihov poziv upućen svima nama, u kojem nam poručuju i pozivaju nas da koristimo njihove usluge i proizvode, a u tom pozivu one kažu:

“Dragi prijatelji, naše vrijedne članice su spremne da za Vas ispletu tople kape, šalove, čarape, džempere i mnogo toga još, što Vam može biti od koristi u zimskim danima, ali to svakako nije sve. Kod nas možete naručiti posteljine, stolnjake, razne prekrivače i ukrase, te ostale proizvode za koje iskažete želju i potrebu. Vaše je samo da kažete šta želite, a mi smo tu da ispunimo Vaše želje”, kažu vrijedne žene iz udruženja Krivaja-Iskra.

One imaju i svoju fb stranicu, preko koje ih možete kontaktirati, a možete im se i pridružiti u njihovim aktivnostima i projektima, kod njih ste svakako dobrodošli. Neke njihove proizvode i aktivnosti pogledajte u video prilogu, kao i u galeriji koju smo Vam pripremili.

Radionica

Ovako to rade Iskre uz pjesmu još jedna naša narudžba je odrađena uspješno…

Posted by Udruženje Žena Krivaja-Iskra on Friday, 15 July 2016

 

 

zavnews

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *