“U Zvorniku ja sam ostavio svoje srce” gostuje u Zavidovićima

Od kada je na čelo Centra za kulturu postavljen gospodin Sanel Jalmanović, u ovoj ustanovi stvari su u svakom segmentu krenule na bolje i svakim danom se vidi i osjeti znatan napredak u poboljšanju infrastrukture i same zgrade Centra, ali prije svega važan je i prilično osjetan i oživljen kulturni sadržaj u gradu, što je zaista za svaku pohvalu, imajući na umu sve probleme i nedostatke sa kojima se ova ustanova suočavala i suočava u posljednjih nekoliko godina.

Mnoge značajne predstave su gostovale u Zavidovićima i mnoge će gostovati ali ovog mjeseca u naš grad dolazi jedna od najvećih i najboljih predstava u BiH, koja je vrhunsko i pravo remek djelo kulture u izvedbi Kamernog teatra 55, a u režiji Sulejmana Kupusovića, po tekstu književnika Abdulaha Sidrana.

Koliko je ova predstava velika govore i brojna gostovanja i veliki broj osvojenih nagrada ali i sama glumačka ekipa sa Emirom Hadzihafizbegovićem, Admirom Glamočakom i drugim glumcima, i sasvim smo sigurni da će svi oni koji dođu na predstavu zaista uživati u svemu što je čini jednom od najboljih u posljednjih nekoliko decenija.

S toga vas pozivamo da ne propustite rijetku priliku koja vam se pruža i da za samo 7 km koliko košta karta, dođete i pogledate predstavu koja će se odigrati u Centru za kulturu, 27.12. 2016. ( utorak ), sa početkom u 19 sati.

Zahvaljujemo se direktoru Sanelu Jalmanoviću na svemu što čini za kulturu u našem gradu, i što u ovom segmentu naš grad postaje prepoznatljiv, te na koncu što iznalazi načina da se ovako veliki i važni događaji dese i u našem gradu. Zašto da ne???

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *