Edukativna radionica: ” Uzgoj i prerada ljekovitog i aromatičnog bilja “

 

U sklopu projekta “ZELENO ZAPOŠLJAVANJE”, kojeg implementira Udruženjea preduzetnika i poslodavaca Žepče u partnerstvu sa: Razvojnom agencijom Zavidovići, Općinom Zavidovići, Službom za zapošljavanje ZDK-Biro rada Zavidovići, Privrednom/Gospodarskom komorom FBiH, P.U. Centrom za obrazovanje odraslih, Udruženjem poljoprivrednih proizvođača “Agro-Dolina” Zavidovići, Opštom poljoprivrednom zadrugom “Agrofarm” Žepče i Frutti-Funghi” d.o.o. Zavidovići, održat će se edukativne radionice na temu: Uzgoj i prerada ljekovitog i aromatičnog bilja, sa posebnim osvrtom na matičnjak.

Kako je saopćeno iz RAZ-a, ova Edukativna radionica će se održati 02.04.2018. godine u prostorijama Razvojne agencije Zavidovići, sa početkom u 11:00 sati, a predavač je Tea Samardžić Memčić, magistar poljoprivrede

Projekat “ZELENO ZAPOŠLJAVANJE” se implementira u okviru projekta “Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u BiH” koji je dio EU Programa za lokalni razvoj i zapošljavanje – BIH/15/01/EUR-Local Employment Partnership (LEP).

Pozivnicu za edukativne radionice možete preuzeti ovdje: Pozivnica_radionica_Matičnjak_02_04_2018 (1)

 

zavnews/raz

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *