Profesionalne aluminijske ljestve za njemački Kaufland, proizvedene u BiH

 

Da je Bosna i Hercegovina posebna i najljepša zemlja na svijetu svjedoči mnogo toga, pa i ljudi koji žive u BiH, kao i oni koji su izvan BiH zbog bilo kojeg razloga, ali je vole i rado se u nju vraćaju kad god imaju priliku.

Objavili smo vijest o tome kako jedan autoservis u Minhenu koristi dijelove proizvedene u BiH, i vidjevši vijest javila nam se čitateljka iz dijaspore, koja je u Kauflandu kupila alumijske ljestve proizvedene u BiH. Na našu molbu poslala nam je sliku i to je bilo dovoljno da istražimo porijeklo tog proizvoda.

Firma STS d.o.o. iz Banja Luke, u saradnji sa firmom STP  iz Milana, posluje u sklopu preduzeća Maxmara d.o.o. jednog od najvećih proizvođača prozora i vrata u BiH, a proizvodi professional ljestve, namijenjene za profesionalnu upotrebu, hobby ljestve, namijenjene za DIY upotrebu, te kućne ljestve, namijenjene za potrebe u domaćinstvu. Svi njihovi proizvodi se izrađuju od visoko kvalitetnog aluminijuma, u skladu sa evropskim normama EN 131, te za gotovo sve proizvode imaju TUV GS certifikat, kao i SP mark za potrebe švedskog tržišta.

Danas STS/ Maxmara izvozi svoje proizvode u sve evropske zemlje, od Rusije do Sjeverne Afrike, i sarađuje sa  vodećim trgovačkim lancima!

 

zavnews

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *