O.Š. Hajderovići po drugi puta prvak ZE-DO kantona u odbojci

 

Na kantonalnom takmičenju u odbojci za osnovne škole, održanom danas u Kaknju, ekipa O.Š. Hajderovići, osvojila je prvo mjesto, i tako odbranila naslov prvaka ZE-DO kantona od prošle godine.

Na ovaj način O.Š. Hajderovići predstavljat će ZE-DO kanton na federalnom takmičenju po drugi puta, a napominjemo da su prošle godine na ovom nivou zauzeli veoma dobro treće mjesto, te tako na najbolji način predstavili svoju školu ali i naš grad, u kojem se posljednjih nekoliko godina igra veoma dobra odbojka, što je garant svijetle budućnosti ovog sporta u našem gradu.

Ekipu O.Š. Hajderovići trenira i vodi nastavnik Fizičke kulture Adnan Hasičić, koji godinama ostvaruje velike rezultate i pobjede sa svojom ekipom, kako na općinskom tako i na višim nivoima takmičenja.

Nastavniku Adnanu i cijeloj ekipi od srca čestitamo na osvojenom prvom mjestu u Kaknju ali i na svim dosadašnjim rezultatima, i želimo da ovaj puta pokore i Federaciju, te tako pokažu da se vrijednim radom može doći do sjajnih rezultata.

 

zavnews

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *