Uspješno završen veliki i važan projekat u Centru za kulturu

U Centru za kulturu u Zavidovićima, završena je izgradnja lifta za osobe sa invaliditetom i poteškoćama u kretanju. Za ovakve projekte potrebna su značajna novčana sredstva i određene tehničke stvari, pa je ugradnja malo kasnila baš zbog tehničkih i finansijskih problema.

“Međutim i pored toga, s ponosom možemo reći da smo uspjeli završiti veliki i važan projekat, kojeg ni mnogo veće ustanove u našem gradu nisu uspjele riješiti, pa od sada i osobe sa invaliditetom i sa poteškoćama u kretanju, mogu nesmetano posjećivati našu ustanovu i uživati u svemu onome što pružamo našim sugrađanima, a tiče se kulturnih sadržaja i svega ostalog što je u opisu našeg rada i djelovanja”, kažu u Centru za kulturu u Zavidovićima.

Kako su nam kazali, prvi koji je testirao funkcionalnost lifta bio je zavidovićanin Hakija Faljić. Čestitamo na uspješnom završetku važnog i velikog projekta, i želimo vam još mnogo uspješnih projekata u budućnosti.

U videu pogledajte samo neke od uspješno realiziranih projekata u protekloj godini u Centru za kulturu.

Centar za kulturu Zavidovići želi Vam sretnu i uspješnu 2017.godinu.Donosimo vam samo neke od aktivnosti koje smo realizovali u 2016.godini.Hvala Vam što ste bili sa nama i pružali nam podršku!!!

Posted by Centar Za Kulturu Zavidovici on Sunday, 1 January 2017

zavnews.net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *