Nešto novo u ponudi Razvojne agencije Zavidovići

Razvojna agencija Zavidovići, na čijem je čelu direktor gosp. Aldin Sušić, od njenog osnivanja bilježi konstantne uspjehe u radu, na svim njenim poljima djelovanja, i uistinu je opravdala očekivanja zbog kojih je i osnovana. Posebno se ovo može reći za godinu koja je na izmaku, u kojoj je Razvojna agencija imala velike uspjehe i ostvarila brojne zapažene rezultate, posebno u pružanju pomoći preduzećima ali i pojedincima koji se bave biznisom, kao i promociji domaće proizvodnje i domaćih proizvoda.

Odnedavno je u ponudi Razvojne agencije i nova, moderna i savremena Konferencijska sala za sastanke, seminare, edukacije, promocije, druženja i ostale aktivnosti, prije svega vezane za biznis i edukaciju na tom polju ali i za druge slične aktivnosti.

Kapacitet sale je 40 sjedećih mjesta a sala posjeduje i wifi, projektor, magnetnu ploču, kafe aparat, grijanje i naravno sam objekat u kojem je smještena Razvojna agencija posjeduje besplatan parking, što je veoma važno kod pružanja ovakvih vidova usluga i aktivnosti.

Razvojna agencija Zavidovići, nalazi se u Omladinskom naselju, u ulici Radnička broj 13, pa evo prilike za sve one koji imaju potrebu i razlog da koriste njihovu ponudu i njihove usluge, da tu mogućnost i iskoriste.

Slikovni rezultat za razvojna agencija zavidovići

zavnews

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *