Javni poziv za učešće u Odboru Omladinske banke Zavidovići

Općina Zavidovići i Fondacija Mozaik pozivaju mlade starosne dobi od 17 – 30 godina za učešće u M-zoni društvenog poduzetništva koji se pokreće na području općine Zavidovići. Tražimo mlade osobe koje su:

motivisane da se neformalno obrazuju – iskoristi priliku da uđeš u program koji će ovo osigurati;

spremne da aktivno rade sa vršnjacima iz svog okruženja i šire – ne budi posmatrač promjena u svojoj zajednici, već njihov pokretač;

poduzetne jer se u M-zoni pošten i vrijedan rad nagrađuje – iskoristi priliku da pokreneš društveni biznis.

Uloga članova odbora Omladinske banke je podrška u realizaciji programa na području općine Zavidovići. Ako si zainteresovan/a preuzmi formular za prijavu i pošalji na email: [email protected] najkasnije do 30.12. 2016. godine.

Preuzimanje: Formular za prijavu

O M-zoni društvenog poduzetništva

M-zona društvenog poduzetništva je desetogodišnja strategija Fondacije Mozaik, kreirana radi razvoja Dobre ekonomije što znači u konačnici bolje BiH. Strategija se sastoji od ekskluzivnog programa Omladinske banke koji omogućava mladima da razvijaju društvene inovacije kako bi riješili probleme u svom okruženju. Inkubator za društvene biznise predstavlja nastavak putovanja kroz M-zonu za mlade osobe koje pokažu vrijednosti i znanja kako bi pokrenuli društvene biznise. Više o M-zoni i rezultatima možete pogledati na sljedećem videu:

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *