U Zavidovićima se gradi moderan stambeno-poslovni kompleks

Uskoro bi Zavidovići trebali dobiti još jednu modernu i lijepu zgradu, koja će biti poslovno-stambeni kompleks, a gradit će se u ulici Mehmed-paše Sokolovića.

Zgradu bi trebalo sačinjavati 24 stambene jedinice i 9 poslovnih prostora, a predviđeno je da bude opremljena liftom, grijanjem, savremenim načinom izolacije i podzemnim garažama, što je čini atraktivnom za sve one koji od ovakvog tipa zgrade očekuju najviše svjetske standarde.

Posebno je čini atraktivnom blizina Gradskog vrtića, srednje i osnovne škole, te Doma zdravlja, džamije, apoteka i drugih objekata važnih za kvalitetnu životnu svakodnevnicu.

Ova zgrada, te dvije nove zgrade u ulici 35. Divizije, od kojih je jedna izgrađena a druga u izgradnji, zasigurno će biti među najljepšim i najmodernijim objektima izgrađenim u Zavidovićima nakon agresija na BiH, a možda i u posljednjih 4-5 decenija.

Iskreno se nadamo da će u budućnosti ovakvih i sličnih objekata u našem gradu biti više, a budućim stanarima želimo miran ambijent i uspješno poslovanje.

zavnews

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *