Vrijeme je da počneš očekivati najbolje

Da bi oslobodio potencijale svoga uma, tijela i duše, moraš prvo obogatiti svoju maštu. Vidiš, stvari se uvijek oblikuju dva puta: prvo u radionici uma a zatim, i samo tada, u stvarnosti.

Sve što uradiš i napraviš u svom vanjskom svijetu, ima svoj začetak u tvom duhovnom svijetu na veoma slikovitom ekranu uma. Kada naučiš kontrolirati svoje misli i bujnu maštu, sve što na ovom svijetu poželiš u potpunosti, neiskorišteni potencijali će probuditi u tebi. Počet ćeš oslobađati pravu snagu svog uma da bi izgradio onu vrstu čarobnog života, koju zaslužuješ.

Počevši od danas, zaboravi na prošlost. Osmjeli se i počni misliti o sebi kao o nečemu višem nego što je skup tvojih trenutnih okolnosti. Očekuj najbolje. Bit ćeš zadivljen rezultatima. Osmjeli se da skineš prašinu sa svojih snova. Počni ponovo poštovati život i slaviti sva njegova čuda.

Probudi moć svog uma da bi utjecao na to da se stvari počnu događati. Jednom kad uspiješ u tome, svijet će se udružiti sa tobom da bi činio čuda u tvom životu.

 

savjetnikuspjeha

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *