JKP RADNIK: Obavijest o odlaganju otpada

Iz JKP Radnik Zavidovići uputili su saopćenje građanima sa područja naseljenih mjesta Hrkići i Žišci, da je došlo do promjene termina u prikupljanju i odvozu otpada, pa će od 27.04.2017. godine važiti novi termin.

Naime, u saopćenju se dalje kaže da mještani ovih naselja svoj otpad mogu ubaciti u vreće predviđene za to i odložiti ga na odgovarajuće mjesto, svakog četvrtka do 8 sati, nakon čega će vozilo JKP Radnik isti preuzeti i transportovati na odlagalište otpada.

Drugi dio saopćenja odnosi se na mještane Mahoja, zaseok Potok, a u njemu se kaže da mještani ovog naselja svoj otpad mogu odlagati u vreće i ostaviti ga pored puta tako da ne smeta normalnom odvijanju saobraćaja, a nakon toga isti će preuzimati Enes Gluhić i transportovati ga do kontejnera, odakle će dalje vozilom JKP Radnik biti prevežen do odlagališta.

Svi korisnici usluga JKP Radnik, koji uredno plaćaju svoje račune, vreće za odlaganje otpada mogu preuzeti u prostorijama ovog preduzeća, a svim redovnim platišama najiskrenije se zahvaljujemo, kaže se u saopćenju.

zavnews

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *