Život je prekratak za ove stvari

Život je prekratak da zanemarujete ono što volite. Ne bojte se prići osobi koju volite, stvoriti dragocijeno iskustvo i krenuti u prekrasnu avanturu zajedništva.

Život je prekratak da biste dopustili problemima da vas kontroliraju. Možete mnogo više postići ako se uzdignete iznad njih i gledate život iz veće perspektive. 

Život je prekratak da biste pola života proveli gledajući televiziju. Izađite u prirodu, pođite kod prijatelja i zajedno stvarajte lijepe i nezaboravne trenutke. 

Život je prekratak da biste gubili vrijeme na ljude koji vam ne uzvraćaju osjećaje. Radije se posvetite onima koji vas vole, onima s kojima vas vežu mnogi lijepi trenuci. 

Slikovni rezultat za zivi zivotŽivot je prekratak da biste neprestano pronalazili izgovore zašto ne živite snove. Radije zasučite rukave i dajte sve od sebe. Ne bojte se dobro oznojiti za svoje snove. 

Život je prekratak da biste se uspoređivali s ostalima. Možete uživati na putu prema naprijed i bez da uspoređujete gdje se na tom putu nalaze drugi. 

Život je prekratak da sve misli uzimate ozbiljno. Misli dolaze i prolaze, uzimali ih ozbiljno ili ne. Radije se zadržite na onima pozitivnima. 

Život je prekratak da biste se zanosili slavom koja brzo prolazi. Sve jučerašnje pobjednike i odlikovanja više niko ne primjećuje. Jednaka sudbina je i sa današnjima. 

Život je prekratak da biste potiskivali svoje osjećaje. Oni su vaše najveće bogatstvo, riznica života koja vam jedina ostaje nakon nekog vremena. 

Život je prekratak da biste si uništili i jednu životnu priliku. Ako sada vidite makar jednu priliku zalijepite se za nju i iskoristite je. Neće se više vratiti.

savjetnikuspjeha

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *