Veoma uspješna godina za “Razvojnu agenciju Zavidovići”

Da je osnivanje Razvojne agencije Zavidovići jedan od najznačajnijih projekata u gradu u posljednjih nekoliko godina, svjedoče brojni uspjesi i aktivnosti koje je ona ostvarila i provela u proteklom periodu.

Pred kraj ove godine su u agenciji sumirali rezultate rada i provedenih aktivnosti, i polahko privode kraju još jednu veoma uspješnu godinu.

“Godina 2016. za Razvojnu agenciju Zavidovići zaista je bila godina velikih promjena i veoma značajnih rezultata i uspjeha na raznim poljima.. Fokusirali smo se kako na rješavanje pitanja i problema u Poslovnom inkubatoru, tako i na ostale aspekte našeg djelovanja. Trudili smo se biti na usluzi svim građanima koji su zatražili naše usluge. Jačali smo svoje kapacitete kroz razne seminare i edukacije diljem BiH, a po završetku radova na konferencijskoj sali građanima smo omogućili da se i sami usavrše na raznim poljima”, kažu u Razvojnoj agenciji Zavidovići.

S tim u vezi, donosimo Vam kratak pregled naših aktivnosti u 2016.godini:

  • Poslovni inkubator sa 750 m2 i 10 novozaposlenih radnika,
  • Broj preduzeća u Poslovnom inkubatoru 11, sa ukupno 40 zaposlenih radnika,
  • Dva nova preduzeća u inkubatoru,
  • Pet održanih edukacija,
  • Uspješno završen jedan proces inkubacije i 
  • Ukupno 239 učesnika edukacije.

Iz priloženog se vide zaista impozantni rezultati, pa im na tome čestitamo, i želimo mnogo više posla i uspjeha, te mnogo novih radnih mjesta i novih preduzeća u narednim godinama koje su pred nama.

zavnews.net

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *