Madi pustio u prodaju dva nova proizvoda iz linije “de luxe”

Mesna industrija Madi pustila je u prodaju dva potpuno nova proizvoda iz segmenta «de luxe». U pitanju su dimljeni pileći file i iskošteni dimljeni pileći batak.

Slikovni rezultat za maid jabandzic«Riječ je o proizvodima koji su zbog svoje ekskluzivnosti i kakvoće dugo vremena razvijani od strane naših stručnjaka i tehnologa», izjavio je direktor društva Maid Jabandžić.

Proizvodi su rađeni od čistog pilećeg mesa i kao takvi jako malo su začinjeni i nježno zadimljeni, idealni za ishranu sportista, ljudi koji su na dijetalnom režimu ishrane, ali i ostalih konzumenata kojima je bitan kvalitet ishrane.

«Treba spomenuti da je pakovanje vrlo eksluzivno i da smo jedini proizvođač koji u ovoj formi pakuje svoj proizvod u BiH. Kada govorimo o iskoštenom pilećem bataku, koji je po svemu prvi proizvod ove vrste na tržištu, smatram da će naši kupci shvatiti koju tehnologiju i stručnjake Madi ima u svojim proizvodnim procesima i naravno biti zadovoljni», izjavio je Jabandžić.

“Šta drugo reći nego da su pomenuti proizvodi već na policama te da kupcima i konzumetima Madi proizvoda želimo dobar tek”, saopćeno je iz Madija.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *