JKP Radnik: Obavještenje o odvozu komunalnog otpada

Iz JKP Radnik Zavidovići stiglo nam je obavještenje o odvozu komunalnog otpada, a koje se tiče mještana naseljenog mjesta Dragovac, koji do sada nisu bili obuhvaćeni uslugom odvoza smeća i komunalnog otpada.

U obavještenju se kaže da će sa područja naselja Dragovac, od 02.06.2017. godine svakog petka, JKP Radnik organizovano odvoziti prikupljeni komunalni otpad, a mještani se mole da svoj komunalni otpad blagovremeno odlože u vreće za otpad, i ostave pored puta najkasnije do 7 sati, kada će isti biti pokupljen i odvežen na deponiju.

Oni dalje upozoravaju stanovnike naselja Dragovac. ali i sve one koji svoj otpad odlažu u vreće, da vrše odlaganje samo komunalnog otpada iz domaćinstva, i mole da se ne odlaže pokošena trava, zemlja, kamenje, kabasti otpad i slično, jer je takvo odlaganje po zakonu zabranjeno, i upozoravaju da tako odložen otpad  neće biti preuzet.

U sklopu ovog obavještenja iz JKP Radnik pozivaju buduće korisnike da s njima zaključe ugovor za odvoz otpada, i da blagovremeno prijave tačan broj članova domaćinstva.

Izvod iz cjenovnika komunalnih usluga:

Vrsta usluge Jedinica mjere Cijena u KM bez PDV napomena
Obračun otpada Član domaćinstva 1,40 Domaćinstva sa više od 4 člana plaćaju paušal 5,98 KM

 

zavnews

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *