Učenice O.Š. Hajderovići, koje uče Turski jezik, prvakinje kantona u odbojci

Učenice šestih i sedmih razreda, kao i učenice osmih i devetih razreda O.Š. Hajderovići, koje uče Turski jezik, učestvovale su u Kaknju na kantonalnom takmičenju u odbojci, i tom prilikom obje ekipe su osvojile prva mjesta, te se plasirale na federalni nivo takmičenja.

Ovo je još jedan od primjera da su učenici O.Š. Hajderovići neprikosnoveni kada je u pitanju ovaj sport, da imaju odličnog trenera i nastavnika Fizičke kulture, te da se za svaki nastup pripremaju ozbiljno i odgovorno mu pristupaju.

O svim rezultatima odbojkaških selekcija O.Š. Hajderovići sve je već rečeno, i o njima najbolje govore njihovi uspjesi koji su zaista nevjerovatni, jer su osvojili skoro sve što se moglo osvojiti i u odbojci su postali sinonim za šampione u svim selekcijama.

Čestitamo organizatorima ovog takmičenja, a posebne čestitke upućujemo našim pobjednicama i njihovom nastavniku Adnanu Hasičiću, na ovom i na svim dosadašnjim rezultatima, kojima su osvjetlali obraz i na najbolji način predstavili svoju školu i svoj grad, a svakako čestitke upućujemo i svim uposlenicima O.Š. Hajderovići.

Mnogo sreće objema ekipama želimo na federalnom takmičenju, i ako Bog da očekujemo dobre rezultate i sa ovog nivoa takmičenja, jer znamo da oni to mogu postići.

zavnews

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *